بسیاری از افرادی که قصد ورود به حوزههایی مثل برنامهنویسی، هک، شبکه و هوش مصنوعی دارن، کارشون رو با یادگیری یک زبان برنامهنویسی شروع میکنن، اما تعداد کمی از اونها در ادامه مسیرشون به موفقیت دست پیدا میکنن و میتونن به یک متخصص کاربلد تبدیل بشن! فکر میکنین چرا؟! چون «تفکر الگوریتمی» رو به درستی یاد نگرفتن! اینکه بلد باشیم مثل یک برنامهنویس موفق فکر کنیم!
از طرف دیگه، این روزها فناوریهای پیشرفته مثل علم داده، هوش مصنوعی، رایانش ابری، اینترنت اشیاء، بلاکچین و کاربردهاشون، محبوبتر از همیشه شده و موفقیت در این حوزهها نیاز به درک عمیقی از دانش حل مسئله، الگوریتمها و ریاضیات داره، موضوعی که اهمیت یادگیری اصولی و بنیادی مفاهیم علوم کامپیوتر رو بیشتر از هر زمان دیگهای برامون آشکار میکنه! بر همین اساس، تو فصل دوم چالش کنگرو، ما به موضوع مهم «تفکر الگوریتمی و برنامهنویسی پایتون با رویکرد علم داده» میپردازیم تا به شما کمک کنیم با یادگیری این مهارتها، پایهای محکم برای ورود به این دنیای جذاب بسازین!
سرفصلها:
ما تو این فصل از چالش کنگرو، تمام سعی خودمون رو کردیم و میکنیم تا علاوه بر پوششدهی مناسب روی سرفصلهای لازم این حوزه، محتوای باکیفیت خوبی رو هم براتون فراهم کنیم. به نوعی که بدون هیچ نوع پیشنیازی میتونین تو این چالش شرکت کنین و مطمئن باشین که دست پر از اون خارج میشین!
- آشنایی با نقشهراه ورود و موفقیت تحصیلی و شغلی در حوزه علوم و مهندسی کامپیوتر
- آشنایی با مفاهیم پایه کامپیوتر، ساختمانهای داده، تفکر الگوریتمی و تفکر رایانشی
- آشنایی با زبان برنامهنویسی پایتون و کاربردهای اون در علوم و مهندسی کامپیوتر
- آشنایی با علوم داده، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق
- آشنایی با فرآیند ایدهپردازی، طراحی و مدیریت محصولات دیجیتال
- آشنایی با شیوه توسعه و استقرار سامانههای نرمافزاری در دنیای واقعی
- آشنایی با ملزومات کنترل نسخه، کدنویسی تیمی و مستندسازی حوزه نرمافزار
- آشنایی با مهارتهای نرم حوزه فناوری اطلاعات از جمله پژوهش و ارائه محتوای علمی و فنی